Tri najgore ocijenjena filma u kojima je glumio Dwayne Johnson, prema IMDb-ju

Foto: EPA

DWAYNE Johnson, poznat i kao The Rock, u karijeri je glumio u brojnim igranim filmovima, a dao je glas i u nekoliko crtića. Pojavio se u filmovima različitih žanrova, od akcijskih i romantičnih do trilera i avanturističkih. Neke od njegovih najpoznatijih uloga su u filmovima Jumanji, Brzi i žestoki, Black Adam i G.I. Joe. 

Prema rezultatima na IMDb-ju, neki od najboljih igranih filmova u kojima je The Rock glumio su Brzi i žestoki 5, Brzi i žestoki 7 te Banda s terena (Gridiron Gang) iz 2006. godine. Kada je riječ o najgore ocijenjenim filmovima, ističu se fantazija Kralj škorpiona, komedija Sve je cool i akcijski triler G.I. Joe: Osveta. No nijedan od ovih filmova ne nalazi se u tri najgora. Evo koji su to.

Dani katastrofe (Southland Tales)

Triler-komedija Dani katastrofe iz 2006. godine, redatelja i scenarista Richarda Kellyja, treći je najgore ocijenjen film u kojem se pojavio slavni glumac. Film na IMDb-ju ima 5.3 od 10 zvjezdica, dok su ga kritičari i publika na Rotten Tomatoesu ocijenili s 43 posto.

Radnja je smještena u Sjedinjene Američke Države koje su suočene s prijetnjom nuklearnog napada, a životi nekoliko osoba isprepliću se u distopijskom Los Angelesu. Filmska zvijezda Boxer Santaros (Dwayne Johnson) planira svoj sljedeći film uz pomoć ambiciozne pornoglumice Kryste Now (Sarah Michelle Gellar) i policajca Rolanda Tavernera (Seann William Scott), koji se bori s vlastitim demonima. U međuvremenu marksistički revolucionari, pohlepne korporacije i tajne vladine agencije provode svoje planove među paranoičnim stanovništvom.

Doom

Doom je znanstvenofantastični film iz 2005. godine redatelja Andrzeja Bartkowiaka. Temeljen je na istoimenoj seriji videoigara tvrtke id Software, a u njemu glume Karl Urban, Rosamund Pike, Razaaq Adoti i Dwayne Johnson.

Priča prati tim svemirskih marinaca, poznat kao Taktički odred za brze intervencije, koji predvodi Sarge (Karl Urban). Poslani su u znanstveni centar na Marsu nakon dojave o sigurnosnom incidentu. Tamo saznaju da je uzbuna nastala nakon što je masovni ubojica podvrgnut pokusima, kojem je namjerno ubrizgan kromosom izvanzemaljaca, pobjegao i počeo ubijati ljude. Dr. Grimm (Rosamund Pike), koja je u srodstvu s članom tima Reaperom (The Rock), obavještava ih da kromosom može mutirati ljude u čudovišta i da je vrlo zarazan.

Doom na IMDb-ju ima 5.2 od 10 zvjezdica te je zauzeo drugo mjesto na ovoj listi. Po Rotten Tomatoesu film je razočarao kritičare, koji su mu dali ocjenu od samo 18 posto. Publika mu je dala nešto viših 34 posto.

Zubić vila (Tooth Fairy)

Obiteljska fantastična komedija Zubić vila redatelja Michaela Lembecka zauzela je prvo mjesto na popisu najgore ocijenjenih filmova s The Rockom na IMDb-ju. Ovaj film ima samo pet zvjezdica na stranici, dok ništa bolje rezultate nema ni na Rotten Tomatoesu. Kritičari su mu dali samo 17 posto, dok je publika dala 41 posto.

Zubić vila prati priču o grubom hokejašu Dereku Thompsonu (Dwayne Johnson) koji je prava prijetnja na ledu. Dobio je nadimak Zubić vila jer redovito izbija zube igračima iz suparničkih timova. No, kada uništi snove mladom obožavatelju, Derek brzo biva kažnjen i osuđen na posao prave Zubić vile, s krilima i čarobnim štapićem. Iako se isprva teško nosi sa situacijom, Derekov novi posao mu polako pomaže da ponovno otkrije snove koje je davno zaboravio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.