Paul Mescal dobio ulogu u Gladijatoru nakon samo jednog videopoziva s redateljem

Screenshot: Youtube

IRSKI glumac Paul Mescal ima glavnu ulogu u Gladijatoru II, nastavku epskog povijesnog filma Ridleyja Scotta iz 2000. godine. Mescal je nedavno, tijekom gostovanja u emisiji Grahama Nortona, pričao o procesu audicije, a čini se da je bio kraći nego što su svi očekivali.

"Ridley ne gubi vrijeme", kratko je rekao Mescal pa nastavio: "Mislio sam da će biti probnih snimanja i audicija, ali smo na Zoomu razgovarali pola sata. Deset minuta o ulozi, a zatim dvadeset minuta o galskom nogometu, njegovom psu i supruzi. Mislio sam da će biti još toga, ali nazvao je nekoliko tjedana kasnije da mi ponudi ulogu."

Iako je očekivao da će proces audicije dulje trajati, na kraju mu se svidjelo što je sve ovako završilo, izvještava Variety.

"Mislim da se on vodi instinktom, na setu i izvan njega, i jako sam sretan što je sve prošlo baš tako", dodao je Mescal.

Podsjetimo, Gladijator II u kina dolazi sredinom studenog, a radnja se događa 20 godina nakon završetka prvog filma. Prati Lucija (Paul Mescal), sina Lucille (Connie Nielsen), koji je sa svojom obitelji živio u Numidiji. Kada su vojnici Rimskog Carstva pod vodstvom generala Marka (Pedro Pascal) pokrenuli invaziju na njegovu pokrajinu, odveli su ga u ropstvo. Lucije zatim postaje rob i u gladijatorskoj areni traži osvetu.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.