Posljednja sezona jedne od najpopularnijih Amazonovih serija imat će jednu epizodu

Screenshot: YouTube/Amazon Prime Video

AMAZON Prime Video potvrdio je da će treća, ujedno i posljednja, sezona hit serije Good Omens imati samo jednu epizodu.

Serija Good Omens prati avanture demona Crowleyja, kojega glumi David Tennant, i anđela Aziraphalea, kojeg je utjelovio Michael Sheen, a počela se prikazivati 2019. godine. Prva sezona serije temelji se na istoimenom romanu Neila Gaimana i Terryja Pratchetta te prati Crowleyja i Aziraphalea dok pokušavaju spasiti svijet od Armagedona.

Radnja druge sezone inspirirana je idejama koje su Gaiman i Pratchett imali za nastavak romana, prije nego što je Pratchett preminuo. U drugoj sezoni, koja je izašla 2023. godine, Crowley i Aziraphale pomažu arhanđelu Michaelu koji je izgubio svoja sjećanja.

 

Trenutno nije poznato o čemu će se raditi u posljednjoj sezoni, ali kako piše The Hollywood Reporter, posljednja sezona će imati jednu epizodu u trajanju od 90 minuta. Snimanje počinje početkom iduće godine u Škotskoj.

Prime Video je također potvrdio da Gaiman neće sudjelovati u produkciji posljednje sezone, iako je sudjelovao u pisanju scenarija, a razlog za to su nedavne optužbe protiv pisca. Naime, početkom godine pet žena optužilo ga je za seksualno zlostavljanje.

Izvršni producenti treće sezone serije su Josh Cole, koji radi za BBC Studios Productions, i Rob Wilkins, koji radi za Narrativiu, produkcijsku kompaniju Terryja Pratchetta. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.