Scena koja je jako ozlijedila Arnolda Schwarzeneggera: "Osjetio sam nevjerojatnu bol"

Screenshot: Youtube

NESREĆE na poslu događaju se mnogima, pa tako i glumcima na setovima serija i filmova. Jedna takva situacija dogodila se i Arnoldu Schwarzeneggeru tijekom snimanja filma Terminator 3: Pobuna strojeva iz 2003. godine.

Kako prenosi Far Out Magazine, slavni glumac zamalo je ostao bez prstiju tijekom snimanja jedne scene u filmu. Riječ je o sceni u kojoj Terminator silovito izvlači lijes Sarah Connor iz groblja, a zatim se upušta u eksplozivni obračun s policijom.

Ova je scena većim dijelom snimljena tako da je Schwarzenegger stvarno nosio eksploziv, što nije bila najmudrija odluka jer je glumac trebao medicinsku pomoć nakon što je pogrešna detonacija gotovo uništila njegovu ruku.

"Cijeli lijes bio je napunjen malim eksplozivima koji bi se aktivirali, a ideja je bila staviti jedan ispod moje ruke", objasnio je tada glumac za Black Film. "Usred snimanja osjetio sam nevjerojatnu bol i eksploziju ispod svog prsta, i apsolutno sam uvjeren da bi mi, da nisam imao debele kožne rukavice, prsti otpali", dodao je glumac, prenosi Far Out. 

Srećom, glumac nije izgubio nijedan prst nakon incidenta, ali se morao oporavljati nekoliko mjeseci. Objasnio je da mu je ruka bila "nevjerojatno modra dugo vremena" te da je morao potražiti liječničku pomoć. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.