Netflix objavio trailer za The Merry Gentlemen, božićnu komediju nalik Magic Mikeu

Screenshot: YouTube/Netflix

NETFLIX je objavio prvi trailer za nadolazeću božićnu romantičnu komediju The Merry Gentlemen, u kojoj glavne uloge igraju Britt Robertson i Chad Michael Murray, zvijezda One Tree Hilla.

Film je režirao Peter Sullivan, redatelj trilera Secret Obsession, a napisala ga je Marla Sokoloff, scenaristica filma Sweet on You.

Radnja prati profesionalnu plesačicu Ashley (Robertson) koja se vraća u gradić u kojem je odrasla jer želi spasiti klub Rhythm Room koji vode njezini roditelji. Rhythm Room nekoć je bio glavno mjesto za okupljanje, pogotovo za vrijeme Božića, no s godinama je počeo propadati.

Kako bi spasila dvoranu, Ashley odluči organizirati plesni nastup nalik striptizu, u kojem će sudjelovati isključivo zgodni muškarci. Jedan od tih muškaraca je Luke (Murray) koji povremeno radi kao majstor u klubu njezinih roditelja.

Sporedne uloge u filmu igraju Marla Sokoloff, Beth Broderick, Michael Gross, Maxwell Caulfield, Hector David Jr., Colt Prattes i Marc Anthony Samuel.

Gledatelji ne mogu dočekati premijeru

Komentari na trailer većinom su pozitivni, a brojni gledatelji nazivaju The Merry Gentlemen božićnom verzijom slavne komedije Magic Mike u kojoj je glumio Channing Tatum.

"Zahvaljujem se Netflixu na božićnom Magic Mikeu", "Magic Mike smješten u blagdansko vrijeme je savršen poklon", "Sladunjava kopija Magic Mikea u božićnom ruhu? Zainteresirana sam", "Ovo bi trebalo biti dobro", pisali su gledatelji u komentarima.

Film The Merry Gentlemen imat će premijeru 20. studenoga ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.