Lindsay Lohan predvodi novu romantičnu komediju na Netflixu, pogledajte najavu

Screenshot: YouTube/Netflix

NETFLIX je objavio službenu najavu za novi božićni film, romantičnu komediju Our Little Secret s Lindsay Lohan u glavnoj ulozi.

Lohan je u filmu utjelovila Avery, koja za vrijeme božićnih blagdana dolazi u posjet roditeljima svog dečka, no tamo doznaje da je njegova sestra u vezi s njezinim bivšim, Loganom (Ian Harding).

Avery i Logan morat će provesti Božić pod istim krovom, ali kako bi izbjegli dramu, odlučuju se pretvarati da se ne poznaju.

Film je režirao Stephen Herek, redatelj komedije Bill & Ted’s Excellent Adventure, a scenarij je napisala Hailey DeDominicis.

U sporednim ulogama pojavljuju se Kristin Chenoweth, Jon Rudnitsky, Katie Baker, Jake Brennan, Dan Bucatinsky, Tim Meadows, Judy Reyes, Ash Santos, Henry Czerny, Bobbie Eakes, Chris Parnell i Brian Unger.

Treća suradnja Netflixa i Lindsay Lohan

Lohan je prije filma Our Little Secret glumila u Netflixovim hitovima Falling for Christmas, iz 2022. godine, i Irish Wish, koji je izašao početkom ove godine.

Kada su je novinari pitali o filmu Our Little Secret, glumica je za Tudum izjavila: "Prekrasno je glumiti u filmovima koji su vezani uz blagdane jer je to vrijeme kada se obitelji okupljaju. Stvarno je posebno kada možete raditi na filmu koji će obitelji pamtiti i zajedno uživati u njemu."

Njezinim obožavateljima je drago što se vraća svijetu filma, a svoje oduševljenje podijelili su putem društvenih mreža.

"Tako mi je drago za Lindsay. Ovakvi filmovi su savršeni za nju", "Dobit ćemo dva božićna filma na Netflixu? Djed Božićnjak je došao ranije ove godine", "Ovo izgleda zabavno, drago mi je što Lindsay ponovno glumi", "Nadam se da će ovo postati tradicija i da će Lindsay svake godine glumiti u Netflixovim božićnim filmovima", neki su od komentara fanova.

Film Our Little Secret dolazi na Netflix 27. studenoga ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.