Tom Holland dobio ulogu u novom Nolanovom filmu, rekao da mu je to bio "poziv života"

Foto: EPA

TOM HOLLAND, zvijezda filmova Spider-Man, dobio je jednu od glavnih uloga u novom filmu Christophera Nolana, izvještavaju strani mediji. Iako gotovo ništa o sljedećem Nolanovom projektu za Universal nije poznato, jedino je otkriveno da će u njemu glumiti Matt Damon, a sada i Holland.

Mladi engleski glumac prisjetio se u jučerašnjem gostovanju u emisiji Good Morning America razgovora s nagrađivanim redateljem i otkrio kako se osjećao nakon što je dobio taj ključan poziv.

"Kad se konačno ukazala prilika da se čujemo, bio je to telefonski poziv života. Podsjetilo me na poziv o Spider-Manu prije deset godina", kratko je rekao glumac te dodao: "To je nevjerojatna stvar za mene. Jako sam ponosan i stvarno, stvarno uzbuđen."

Iako su se voditelji emisije trudili izvući više informacija iz Hollanda, s obzirom na njegovu naviku da slučajno otkrije nešto iz filmova, ovog puta od njega nisu doznali nijedan detalj o filmu. 

"Sve što mogu reći je da sam nevjerojatno uzbuđen. I počašćen, naravno, ali to je sve što mogu reći jer, iskreno, to je sve što i znam", rekao je Holland. 

Glumac najavio i iduće godine počinje snimanje četvrtog Spider-Mana

Osim uloge u Nolanovom filmu, Hollanda čeka i povratak u franšizu koja ga je proslavila. Prije nekoliko dana, gostujući u emisiji Rich Roll Podcast, otkrio je da je pročitao scenarij za taj film te da će zadovoljiti želje gledatelja.

Otkad se posljednji put pojavio u ulozi 2021. godine, Holland je objasnio zašto se ovoliko čeka na nastavak. Rekao je da se u Marvelu svaki film mora "uklopiti u vremensku liniju kako bi pridonio većoj slici". Također, gostujući u emisiji The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, glumac je potvrdio da će se kroz nekoliko mjeseci započeti produkcija trećeg nastavka Spider-Mana.

"Sljedeće ljeto počinjemo snimati. Sve je spremno za početak", rekao je Holland te dodao da je jako uzbuđen zbog povratka u ulogu Petera Parkera. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.