Bruce Willis prekršio je obećanje nakon 34 godine od snimanja Umri muški

Screenshot: Youtube

BRUCE Willis se vratio korijenima iz Umri muški, 34 godine nakon što je obećao da neće ponoviti akcijske scene iz tog filmskog serijala. Iako je tijekom snimanja prvog dijela obećao da "nikada neće ponovno kročiti u neboder", u srpnju 2022., umirovljeni glumac vratio se u legendarni Nakatomi Plaza (poznatiji kao Fox Plaza u Los Angelesu) kako bi obilježio 34. godišnjicu filma. Taj trenutak ovjekovječila je njegova supruga, Emma Heming Willis, koja je objavila crno-bijeli video na Instagramu, prikazujući Willisa na vrhu zgrade s pogledom na losanđeleški horizont.

Willisova uloga Johna McClanea u serijalu Umri muški postala je sinonim za nezaboravne akcijske scene, a McClane je lik koji utjelovljuje dosjetljivog, usamljenog junaka u borbi protiv terorista. U originalnom filmu, McClane je njujorški detektiv koji dolazi u Los Angeles na Badnjak kako bi se pomirio sa suprugom Holly, no ubrzo se nalazi u središtu terorističkog preuzimanja zgrade.

 

Iako je tijekom karijere odigrao mnoge ikonične uloge, uključujući one u seriji Slučajni partneri, kao i u filmovima poput Paklenog šunda, Willis je McClaneovu ulogu često isticao kao posebno važnu. 2022. godine, obitelj Willis je objavila kako se glumac povlači iz svijeta filma zbog afazije, poremećaja koji utječe na njegove kognitivne sposobnosti. Kasnije, u veljači 2023., potvrđeno je da Willis boluje od frontotemporalne demencije.

Njegova supruga Emma opisala je povratak na Nakatomi Plazu kao dirljiv podsjetnik na jednu od najpoznatijih uloga u povijesti akcijskih filmova, a njezin video najvažnijih trenutaka iz filma pobudio je uspomene za obožavatelje diljem svijeta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.