Julia Roberts otkrila simpatičan detalj iz braka: To je bila dobitna kombinacija

Foto: EPA

Na ovogodišnjem događaju Rock and Roll Hall of Famea (Kuća slavnih Rock and Rolla) publici su se obratile mnogobrojne poznate zvijezde. Jedna od njih bila je i glumica Julia Roberts koja je predstavila jedan od svojih omiljenih bendova - Dave Matthews.

Tijekom svog govora ona je otkrila simpatičan detalj o njenom braku sa suprugom Dannyjem Moderom, američkim snimateljem koji je radio na filmovima kao što su Secret in Their Eyes, The Mexican i Fireflies in the Garden. Prisjetila se njihovog prvog zajedničkog plesa prije mnogo godina i posebne pjesme koja je svirala u pozadini.

Nosila je majicu s imenom benda

"Prvi put kada sam plesala sa svojim suprugom bilo je upravo uz pjesmu Dave Matthews benda. Za mene je to bila dobitna kombinacija jer sam tada bila očarana i svojim suprugom i ovim bendom", rekla je Julia. Istaknula je da je dugi niz godina veliki fan ovog benda te je i nosila majicu s njihovim imenom.

Izrazila je veliku zahvalnost što ima priliku predstaviti ovaj bend na jednom od najvećih glazbenih događaja te je istaknula da vjeruje da Dave Matthews zaslužuje biti dio Rock and Roll kuće slavnih.

Na sceni joj se u jednom trenutku pridružio Dave Matthews i zahvalio na lijepim riječima i sjećanjima koje je podijelila s publikom.

"Kakva noć. Dave Matthews zauvijek", napisala je kasnije u Instagram objavi. 

Podsjećamo, na ovom događaju biraju se rock glazbenici i rock bendovi za koje se smatra da imaju velik utjecaj na glazbu rock žanra širom svijeta. 

Cher i Ozzy Osbourne primljeni su u Kuću slavnih

Cher je na ovom događaju primljena u Kuću slavnih zajedno s Ozzyjem Osbourneom, hip hop zvijezdama Mary J Blige i Kool & The Gang, rok grupama Foreigner i Dave Matthews, gitaristom Peterom Framptonom rođenim u Bromleyju i soul pjevačicom Dionne Warwick.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.