Kći Clinta Eastwooda uhićena zbog obiteljskog nasilja, puštena je uz jamčevinu

Foto: Instagram

Francesca Eastwood, kći slavnog glumca i redatelja Clinta Eastwooda, uhićena je zbog optužbi za kazneno djelo obiteljskog nasilja na Beverly Hillsu, piše The New York Post.

Glasnogovornik policijske uprave Beverly Hills rekao je: "U subotu, 12. listopada 2024., otprilike u 22:42, policijska uprava odgovorila je na poziv o mogućem incidentu obiteljskog nasilja. Policajci su proveli istragu te na temelju izjava i ozljeda Francesca Ruth Fisher Eastwood iz Los Angelesa uhićena je za kazneno djelo nasilja u obitelji. Zadržana je u pritvoru."

Puštena je uz jamčevinu

Kako navode, Francesca se posvađala s dečkom dok se vozila po Beverly Hillsu. Tučnjava je navodno eskalirala i postala fizička. Nakon što je došla policija i uzela izjave obje strane te procijenila ozljede, koje je prema medijima imao dečko, policija je uhitila Francescu.

Njezin je dečko odbio liječničku pomoć, a Francesca je puštena iz policijskog pritvora nakon što je platila jamčevinu od 50.000 dolara. Policija nije otkrila identitet navodne žrtve u skladu s kalifornijskim zakonom. Francesca je u vezi s glumcem Alexanderom Wraithom, iako nije jasno je li on na bilo koji način bio upleten u incident. Par ima šestogodišnjeg sina Titana.

Wraith i Francesca svoju su romansu službeno objavili na crvenom tepihu 2018. Glumica je u to vrijeme bila trudna s njihovim djetetom. 

Prije nego što je prohodala s Wraithom, Francesca je kratko bila u braku s Jordanom Feldsteinom, bratom glumca Jone Hilla. Nakon njega povezivalo ju se s Cliftonom Collinsom Jr.-om, ali nije poznato kada su prekinuli. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.