Kim Kardashian privukla pažnju kožnim outfitom na snimanju nove serije

Foto: Profimedia

Kim Kardashian privukla je pažnju svojim outfitom na snimanju serije All's Fair koja će se emitirati na Huluu, prenosi The Sun. Pojavila se u kožnoj odjevnoj kombinaciji koja se sastojala od crvenih visokih čizmi i crvenog kaputa u istoj boji. 

Reality zvijezda u seriji glumi odvjetnicu za razvode u ženskoj odvjetničkoj firmi sa Sarom Paulson, Glenn Close, Niecy Nash i Teyane Taylor. Kim je, kako prenosi The Sun, imenovana izvršnom producenticom All‘s Faira, ali glavni redatelj je Ryan Murphy, s kojim je Kim radila u posljednjoj sezoni American Horror Story.

Pohađala je satove glume

Prošle godine je u razgovoru za People Kim otkrila da je išla na satove glume nakon što je dobila ulogu u American Horror Storyju. Rekla je da joj je bilo zabavno, ali i izazovno. "Mislim da je stvarno zabavno izaći izvan svoje zone komfora i isprobati nešto novo i rasti. To je izazov - volim samu sebe izazivati", rekla je tada. 

Nedavno je glumica Sarah Paulson pohvalila Kim i njezinu glumu. Rekla je da se "odlično snalazi u filmskoj industriji". 

"Mislim da je krajnje vrijeme da ljudi ozbiljno shvate Kim Kardashian kao glumicu", rekla je Sarah. "Serija koju snimamo bit će jako zanimljiva i mislim da će Kim biti veličanstvena u svojoj ulozi. Ne sumnjam u to", dodala je. Dotaknula se i horor serije American Horror Story, u kojoj je Kim također glumila. "I tada je bila apsolutno izvrsna", rekla je ona. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.