Ljudi dijele dokaze i sumnjaju da je Trumpova smjena u McDonald'su bila inscenirana

Screenshot: TikTok

Donald Trump posjetio je McDonald's u Pennsylvaniji, gdje je posluživao ljude kako bi dobio što više prijevremenih glasova birača, ali neki gledatelji nisu uvjereni u njegovu izvedbu. Naime, Trump je dijelio narudžbe kroz prozor drive-trougha i rekao da se "odlično zabavlja", ali neki tvrde da su našli dokaz da bivši predsjednik laže o svom radu u McDonald'su.

@teamtrump “I could do this all day… I like this job.” 🤣 #fyp #trump2024 ♬ original sound - Team Trump

Sve je bilo inscenirano

Jedna objava na Redditu prikazuje McDonald's u kojem je Trump bio te navodi da je restoran u Feastervilleu bio zatvoren kako bi se omogućio posjet na zahtjev bivšeg predsjednika Trumpa i njegove kampanje. Objava je također sadržavala fotku automobila koji čeka u praznom drive-through, uz opis koji tvrdi: "Sve je bilo inscenirano. Trump nije stvarno radio. McDonald's je taj dan bio zatvoren te su imali probu."

It was all STAGED!! Trump did not work. McDonald’s closed for the day & there was a car rehearsal.
byu/Juniiper-Berries inpics

Na Trumpovoj web stranici navodi se da je bivši predsjednik "kuhao hranu, pakirao pomfrit i radio na drive-throughu", iako ABC News izvještava da je restoran bio zatvoren za javnost dok je Trump bio u posjeti.

Oglasio se glasnogovornik kampanje Kamale Harris

Nakon što je snimka Trumpove smjene podijeljena na društvenim mrežama, Joseph Costello, glasnogovornik kampanje Kamale Harris, rekao je da je posjet "pokazao točno ono što bismo vidjeli u drugom Trumpovom mandatu, a to je iskorištavanje radnika za vlastitu osobnu korist."

Inače, Trump je, nakon eskalacije osobnih napada na Harris u subotu, rekao za Breitbart News da će u nedjelju raditi u McDonald'sovom restoranu u Pennsylvaniji "samo iz zabave" kako bi se rugao Harris. Trumpov savjetnik Jason Miller rekao je da će Trump raditi u dijelu restorana s pomfritom.

Harris kaže da je radila u McDonald'su kad je bila mlada, a Trump kaže da joj ne vjeruje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.