Preživi 11 noći horora na Cinestar Fantasy kanalu

Foto: Press

Ljubitelji horora, pripremite se za najjezivije doba godine, jer CineStar Fantasy kanal donosi poseban filmski maraton koji će vas natjerati da na svijet gledate drugim očima!

Strah nikada nije bio slađi! Od 21. do 31. listopada, svake večeri u 20:30 sati, čeka vas 11 vrhunskih horor naslova koji će vaše večeri ispuniti strahom, napetošću i jezom. U tjednima koji prethode Noći vještica, imat ćete priliku zaroniti u svijet strave s filmovima koji su osvojili publiku diljem svijeta.

Bez obzira na to jeste li dugogodišnji obožavatelj horora ili tek ulazite u ovaj mračni žanr, ovaj horor maraton na CineStar Fantasy kanalu savršena je prilika da testirate svoj strah. Evo što vas čeka u tih 11 nezaboravnih noći straha!

21.10. – Vlak za Busan

Prvi film u maratonu je jedan od najboljih zombi filmova ikada snimljenih. Južnokorejski hit "Vlak za Busan" donosi nevjerojatno napetu priču o preživljavanju putnika u brzom vlaku tijekom izbijanja zombi apokalipse. Film odiše neprestanim adrenalinskim akcijskim scenama i emocionalnom snagom koja vas neće ostaviti ravnodušnima.

22.10. – Vlak za Busan: Zona zombija

Nastavak popularnog filma donosi još više akcije, napetosti i zombi užasa. Radnja je smještena u postapokaliptičnom svijetu u kojem preživjeli pokušavaju izvući najbolje od situacije dok se bore protiv nemilosrdnih hordi zombija.

23.10. – Pogrešno skretanje: Početak

Najnoviji nastavak poznatog serijala vodi nas u mračnu šumu gdje se skupina prijatelja susreće s nečim mnogo opasnijim od izgubljenog puta. Film istražuje korijene krvavih događaja iz prethodnih nastavaka, uz puno šokantnih preokreta i brutalnih scena.

24.10. – To dolazi

Ovaj paranormalni horor istražuje mračne sile koje prijete jednoj obitelji. Kako neobjašnjivi događaji počinju preplavljivati njihov dom, članovi obitelji otkrivaju da su suočeni s nečim mnogo strašnijim od onoga što su mogli zamisliti.

25.10. – Brahms: Dječak II

Nastavak jezovitog horora o lutki koja skriva zlokobne tajne. Obitelj koja se preseljava u novu kuću dolazi u kontakt s lutkom Brahmsom, čije prisustvo unosi strah i kaos u njihove živote. Ovaj film je pun napetih trenutaka i jezivih scena.

26.10. – Stranci: Noćni plijen

Jedan od najstrašnijih filmova u podžanru "home invasion" donosi priču o obitelji koja postaje meta maskiranih ubojica. Napetost u ovom filmu raste iz minute u minutu, a strah će vas progoniti dugo nakon što film završi.

27.10. – Đavolji plijen

Nadnaravni horor koji se bavi demonskim opsjednućem i silama zla. Kroz jezovite scene i mračnu atmosferu, ovaj film pruža duboki osjećaj straha i nelagode dok likovi pokušavaju pobjeći od mračnih entiteta koji ih proganjaju.

28.10. – Mamac

Skupina prijatelja odlučuje provesti vikend na udaljenoj lokaciji, ali brzo otkrivaju da nisu sami. "Mamac" je horor film prepun klaustrofobičnih scena i napetih trenutaka preživljavanja u nepoznatom.

29.10. – Naslijeđeno zlo

Ovaj psihološki horor istražuje naslijeđene tajne koje obitelj pokušava zakopati, ali koje ne prestaju progoniti njene članove. Film je napet i pun mračnih obiteljskih otkrića koja postavljaju pitanje koliko daleko možemo pobjeći od prošlosti.

30.10. – Antebellum

S intrigantnim zapletom koji nas vodi kroz vremenske linije, "Antebellum" kombinira triler i horor u priči koja propituje teme ropstva, rasizma i terora. Ovaj film donosi napetu atmosferu i jezive scene koje izazivaju strah i nelagodu.

31.10. – Kuća straha

Za kraj maratona, 31.10. gledamo "Kuću straha", film o grupi prijatelja koji odlučuju provesti noć u ukletoj kući. No, ono što počinje kao zabavna avantura ubrzo se pretvara u noćnu moru, kada shvate da su legende o kući mnogo stvarnije nego što su mislili.

Pripremite se za nezaboravne večeri ispunjene strahom

11 noći horora na CineStar Fantasy kanalu savršen je način da proslavite Noć vještica. Svakoga dana od 21. do 31. listopada, točno u 20:30 sati, uključite se u CineStar Fantasy i pripremite se za noći koje će vas ostaviti bez daha. Pazite da ne ostanete sami!

Raspored emitiranja filmova i programa cijele CineStar Channels grupacije televizijskih kanala možete vidjeti u rubrici RASPORED, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i INSTAGRAM.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.