Sestra Liama Paynea se oprostila od brata: Nadam se da si gore našao mir. Volim te

Foto: Instagram

Nicola Payne, sestra pokojnog britanskog pjevača Liama Paynea, posvetila je emotivnu objavu svom pokojnom bratu, bivšem članu One Directiona koji je umro nakon pada s trećeg kata hotela u Buenos Airesu.

"Kada sam vidjela vijest, zaledila sam se"

Objava ima preko 33.000 lajkova na Instagramu, a u opis je stavila emoji slomljenog srca. "Objavljivala sam o Liamu i njegovim postignućima tijekom godina s ponosom kao sestra i to je uvijek tako bilo, i sada je te će uvijek biti", napisala je Nicola u uvodu objave.

"Kada sam vidjela vijest na svom telefonu da si nas napustio, zaledila sam se, toliko sam željela da to nije istina. Provela sam dane nadajući se da je to bila greška i da je netko pogriješio. Stvarno si bio previše dobar za ovaj svijet, ti si anđeo koji je živio samo da usreći ljude i donese im osmijeh. Uvijek si pokazivao dobrotu prema svima koje si upoznao, i to se vidi kroz to koliko mnogo ljudi je potvrdilo ono što smo oduvijek znali", poručila je.

"Mi smo bili tvoji najveći obožavatelji"

"Nemamo puno zajedničkih slika jer to nikada nismo činili kao obitelj, nikada nismo željeli da se osjećaš kao da si u sobi punoj obožavatelja, ali mi smo bili tvoji najveći obožavatelji, uvijek i zauvijek. Sam tvoj talent te je stavio miljama ispred svih, ali također si to bio i ti. Pregledavala sam poruke od noći kada sam rodila kći, kako si samo bio uzbuđen da je upoznaš, šale koje smo svi dijelili i smijeh za koji si znao da nam je bio potreban.

Vodio si svoj život s motom zašto raditi nešto ako nisi briljantan u tome, a Liame, ti si bio zaista briljantan u svemu što si činio! Nažalost, ovaj okrutni svijet je uvijek prebrz u osudi nekoga na temelju nekoliko sekundi isječaka, a zatim misle da imaju pravo govoriti kao da te poznaju. Mi smo te poznavali i voljeli te", nastavila je Liamova sestra.

"Nadam se si napokon pronašao mir"

"Nadam se da si napokon pronašao mir gore i da ćeš nastaviti paziti na nas kao što si to uvijek činio u životu. Osigurat ćemo da Bear zna za svog tatu i koliko si ga volio, to obećavamo. Vidimo se uskoro. Volim te", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.