"Predobre su": Ove čizme iz Zare gotovo su se rasprodale, jasno je i zašto

Screenshot/Foto: TikTok/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ČIZME su neizostavan modni komad svake jeseni - osim što pružaju zaštitu od kiše i hladnoće, one su ključan dio svakog stylish outfita. Ove sezone Zara je ponovno privukla pažnju jednim modelom koji je brzo postao hit među ljubiteljima mode.

Riječ je o lakiranim čizmama s niskom, takozvanom kitten potpeticom, u bordo boji, sa šiljastim vrhom. Toliko su popularne da su se gotovo potpuno rasprodale, a preostalo je svega nekoliko brojeva. To zapravo i ne čudi jer videozapisi s njima u prvom planu na TikToku broje milijunske preglede.

"Trčite u Zaru"

"Trčite u Zaru", poručuje tiktokerica Laura, koja ih je nazvala "čizmama sezone". 

@lauraatanushi

run to zaraaaaaaaa

♬ original sound - ex7stences

S njom se slaže tiktokerica Kaja, koja je svojim pratiteljima također poručila da "trče u Zaru". 

@kaja.stankiewicz run to zaaaara #autumnfashion #bootseason #outfit #viralshoes #kittenheels ♬ The von dutch remix w addison rae and a. g. cook - Charli XCX

Tiktokerica Altyna također je pozirala u ovim čizmama, koje dolaze u najpopularnijoj boji sezone. Kombinirala ih je s bordo setom iz Zare, koji se sastojao od bluze i suknje.

@altynaa_a Thus set is EVERYTHING and boots the same colour 🍒 #zara #viralset #fallfashion #fashion #styletips #2024fashion #fashiontiktok #fashiontrends #trendy #style #styletipsforwomen #2024fallfashiontrends #stylish #oota #fallootdinspo #fallootd #howtolookchic #burgundyfashion @ZARA ♬ Bed Chem - Sabrina Carpenter

"Kupila sam ih danas"

"Prekrasne su", "Pokušavam ne kupovati u Zari, ali ove čizme su predobre", "Krasne su, obožavam tu boju", "Nemojte hodati, trčite", "Danas sam ih kupila", "Opsjednuta sam", "Udobne su, opsjednuta sam njima", "Vau", "Kupit ću ih", samo su neki od komentara na ove čizme na TikToku. 

Ako su vam se svidjele i želite ih, zaista morate "trčati u Zaru" jer, kao što smo spomenuli u uvodu, na stanju je samo nekoliko brojeva te ne sumnjamo da će se ubrzo rasprodati. Možete ih vidjeti ispod.

Čizme, Zara, 59.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.