Popularna božićna dekoracija iz Sinsaya se vratila u ponudu

Foto: sinsay.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO je Božić još daleko, trgovine su već preplavljene blagdanskim dekoracijama, a jedan od prošlogodišnjih favorita ponovno je dostupan. Neodoljive keramičke kućice, koje su prošle sezone osvojile srca mnogih, vratile su se u Sinsay.

Ovi šarmantni ukrasi, koje možete koristiti kao svijećnjake za lučice ili kao samostalne figurice, već sada privlače veliku pažnju i zasigurno će ponovno biti hit ove blagdanske sezone.

@dori.czegledi még sosem vártam ennyire a karácsonyt 🎄 vagy kicsit talán korai? 🫣 #karacsony #karacsonyidekor #nekedbe #nekedbelegyen #nekedbeakaromlatni #karacsonyihangulat #sinsay #sinsayhaul #unboxing @sinsay ♬ Rockin' Around The Christmas Tree - Brenda Lee

Keramičke kućice dolaze u različitim dimenzijama, što omogućuje da ih lako uklopite u bilo koji kutak doma, bilo da želite ukrasiti prozorsku dasku, policu ili blagovaonski stol. Ove sezone, uz klasične bijele modele, Sinsay nudi i elegantne kućice u crnoj boji, dodajući moderan, minimalistički izgled božićnim dekoracijama.

Svijećnjak u obliku kuće, 3.49 eura
Svijećnjak u obliku kuće, 3.49 eura
Svijećnjak u obliku kuće, 5.99 eura
Svijećnjak u obliku kuće, 5.99 eura

Vrijeme je da ih dodate u svoju kolekciju

Da su keramičke kućice omiljene među kupcima, potvrđuju i brojni komentari na njihovoj web stranici. "Kućica je prekrasna", "Lijepe su. Kupit ću i druge veličine", samo su neki od njih. Ako ste prošle godine propustili priliku da ih nabavite, sada je idealno vrijeme da dodate ovaj ukras svojoj božićnoj kolekciji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.