Ponašanje jedne žene u trgovini izazvalo raspravu: "Daleko je to od gospođe"

Foto: Shutterstock/Halo Inspektore

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO se potrošači često žale na trgovce i proizvođače, najčešće zbog visokih cijena, povremeno i ponašanje nekih kupaca naiđe na osudu.

Prema izvještaju na Facebook profilu Europskog centra izvrsnosti potrošača Halo, Inspektore, ponašanje jedne gospođe razljutilo je ostale kupce. Naime, ona je u nedjelju otišla u trgovinu kako bi kupila kruh. Međutim, dok je stavljala dva kruščića u plastične vrećice, one su se poderale, a kruščići su pali na pod.

POTROŠAČKA (NE)KULTURA! Snimljeno danas u Lidlu: kruh stoji na podu u poderanim vrećicama! ***** Klasično nedjeljno...

Posted by Halo, inspektore on Sunday 29 September 2024

Prema navodima na stranici Halo, Inspektore, gospođa nije znala što učiniti s ta dva kruha koji su joj ispali. U tom trenutku izlazi djelatnik s novom rundom pekarskih proizvoda, a ona, navodno, umjesto da mu u ruke da kruhove koji su joj pali, iza njegovih leđa odlazi do proizvodnog dijela i baca ih na pod.

"Nažalost, takvi su vam ljudi"

"Kupci koji su to vidjeli upozoravaju je, ali ona, uključivši gumb 'ignore', odlazi bez kruha dalje i nestaje u gužvi. Oni koji su vidjeli što se dogodilo upozoravaju djelatnika koji se zahvaljuje na informaciji, uzdahne i reče rezigniran: 'Na žalost, takvi su vam ljudi...'", navodi se, između ostaloga, u objavi. Oba kruha su na kraju završila u otpadu. 

"Konačno da netko komentira i kulturu kupaca po trgovinama!", "Da, takvi su ljudi, sve gori i gori", "Da, i svakim danom sve gore! Nekultura ne samo u dućanima, tako je i u javnom prijevozu, zapravo svugdje gdje ljudska noga kroči", "Katastrofa, a tek oni što rukama ispipkaju doslovno svako pecivo", "Daleko je to od gospođe", neki su od komentara ispod objave. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.