AEK se pojačao za okršaje s Dinamom, doveo bivšeg napadača Rome

AEK se pojačao za utakmice s Dinamom u trećem pretkolu Lige prvaka. Grčki prvak doveo je argentinskog napadača Ezequiela Poncea. 

AEK je već UEFA-i poslao popis igrača za utakmicu s Dinamom i grčka Gazzetta piše da se Ponce našao na tom popisu iako transfer iz španjolskog Elchea još nije službeno objavljen.

Ponce je igrao u AEK-u prije pet godina na posudbi iz Rome i tada je zabio 21 gol. Nakon te sezone moskovski Spartak ga je kupio za tri milijuna eura, a onda tri godine kasnije prodao Elcheu za milijun više. Argentinac u Španjolskoj nije blistao, zabio je sedam golova u 50 utakmica te se odlučio vratiti u Grčku.

Ostaje Garcia

Još jedan veliki posao AEK je odradio ovog tjedna, zadržavši Levija Garciju. Jedan od najboljih igrača AEK-a imao je ponudu za odlazak u Lens, Francuzi su nudili 22 milijuna eura, ali je AEK to odbio i produljio ugovor s Garcijom do 2028. godine.

Napadač iz Trinidada i Tobaga zabio je 32 gola uz 20 asistencija u 111 utakmica za grčki klub. AEK ga je doveo iz Beitara prije tri godine za 2.2 milijuna eura. 

Podsjetimo, AEK i Dinamo prvu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka igraju osmog kolovoza u Ateni, a uzvrat je tjedan dana kasnije na Maksimiru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.