HNL

Gustafsson: Ovakve pobjede čine ekipu jačom

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

HAJDUK je u dramatičnoj utakmici šestog kola HNL-a pobijedio Hrvatski dragovoljac golom Stefana Simića u 95. minuti. Trener Hajduka Jens Gustafsson istaknuo je da je pobjeda zaslužena.

"Završilo je na dobar način za nas. Utakmica je bila vrlo teška, ali naša pobjeda je zaslužena. Moram reći da su igrači vjerovali cijelo vrijeme, nisu odustajali. Ovakve pobjede čine ekipu jačom i prave zajedništvo. Ponosan sam na igrače. Nikada nismo sumnjali u pobjedu u ovoj utakmici", rekao je Gustafsson pa dodao:

"Ima stvari koje mogu biti bolje, ali kada završi na ovaj način, ne trebamo pričati o tim stvarima. Rastemo kao momčad, bit ćemo sve jači."

Objasnio je i zašto je na poluvremenu izveo Biuka i Atanasova te uveo Mlakara i Vukovića, kao i odluku da je na golu bio Josip Posavec, iako je bilo najava da bi se Kalinić mogao vratiti.

"Stipe je dobio udarac, odlučio sam ga izvaditi. Atanasov je odigrao dobro poluvrijeme, ali Vuković je jako dobar timski igrač. Nadam se da je s Biukom sve u redu, a s Atanasovom sam isto razgovarao. Posavec se jučer ujutro probudio s velikom boli u vratu. Nije bio siguran za nastup. Lovre Kalinić je rekao da se može žrtvovati za momčad, iako nije spreman. Svi znaju da je on kapetan i jedan od onih kojima svi vjerujemo. Putovao je s nama, odradio trening, ali, srećom, Posavec je bio spreman za nastup", zaključio je trener Hajduka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.