PAOK već računa da je prošao Hajduk? Pogledajte kako su objavili ždrijeb play-offa

Foto: PAOK

DANAS je održan ždrijeb play-offa Konferencijske lige. U ždrijebu su se našla tri hrvatska kluba - Hajduk, Rijeka i Osijek. Od ranije je poznato da će Hajduk u trećem pretkolu igrati protiv grčkog PAOK-a, Rijeka je veliki favorit protiv Torshavna, kluba s Farskih otoka, a Osijek ima težak zadatak protiv turskog Adanaspora.

Hajduk je na današnjem ždrijebu zahvaljujući PAOK-ovom koeficijentu bio među nositeljima, a Rijeka i Osijek su bili nenositelji. Splitski klub je imao sreće izbjegavši Osasunu te je izvukao boljeg iz dvomeča Rosenborg - Hearts, a Rijeka i Osijek su prošli katastrofalno i dobili najteže moguće suparnike. Rijeka ide na Lille, a Osijek na poraženog iz duela Olympiakosa i Genka. 

Kao da su već prošli Hajduk

Kako to obično biva nakon ždrijeba, svi klubovi uključeni u njega su na svojim društvenim mrežama objavili rezultat i grafiku sa svojim potencijalnim protivnicima. Ono što je u ovom slučaju prilično iznenađujuće je način na koji je PAOK objavio taj podatak.

Naime, grčki klub je na grafiku stavio samo svoj grb nasuprot onih Rosenborga i Heartsa, dok su svi ostali klubovi, naravno, stavili oba grba jer se radi o okršaju u kojem će se sastati pobjednici dva dvomeča. Ipak, PAOK kao da računa da je već prošao Hajduk pa su na društvenim mrežama samo sebe ubacili u jednadžbu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.