Perišić: Ako sam na presici, ne mora značiti da ću igrati protiv Albanije

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

HRVATSKA u srijedu od 15 sati u Hamburgu igra drugu utakmicu na Europskom prvenstvu. Protivnik će joj biti Albanija. Momčad Zlatka Dalića u tom susretu mora tražiti pobjedu jer bi svaki drugi rezultat bio težak udarac u borbi za osminu finala nakon što je u prvom kolu Španjolska svladala Hrvatsku s čak 3:0. Na press konferenciji bili su Zlatko Dalić i Ivan Perišić.

"Ovo mi je bio jedan od najdražih stadiona u Bundesligi. Ima ovdje dosta naših ljudi, ima dosta Albanaca i mi ćemo dati sve od sebe. Bit će važno biti strpljiv, ali od prve minute moramo krenuti bolje nego protiv Španjolske. Ako ne bude kao što ćemo planirati u prvom poluvremenu, imamo i drugo poluvrijeme i dosta momaka na klupi koji su spremni uskočiti.

Albanija je dobro odradila kvalifikacije, gledali smo još par videa i proći ćemo još neke detalje. To ćemo zadržati za nas. Oni su fanatična ekipa, trkački moćna i ginut će na terenu od početka do kraja. Ako mi nećemo igrati tako, onda će nam biti teško. Od prve minute ful gas i idemo po tri boda", rekao je Perišić o utakmici u srijedu.

"Luku će teško netko dostići"

"Iskreno, otkad sam počeo igrati za reprezentaciju bio sam koncentriran samo na nastupe. Radilo se dobro, produžili smo dosta nas ovu reprezentativnu karijeru, nismo mislili da ćemo ovoliko izdržati.

Tu smo i dalje, radimo i dalje naporno, a dokle ćemo dogurati s nastupima... Luku će netko teško dostići. Imamo par momaka koji su debitirali mladi, sve je više utakmica pa je i sve moguće", rekao je Perišić o sljedećoj utakmici.

Novinari su Perišića pitali znači li to što je došao na presicu i da će igrati protiv Albanije

"Ne mora značiti. Ova presica je bila dogovorena davnih dana, uvijek idemo po redu, Luka, pa ja, pa Vida, pa Kova... Ne mora to ništa značiti. Osjećam se super i jedva čekam utakmicu da ispravimo sve ovo što je bilo loše u prvoj utakmici", odgovorio je hrvatski reprezentativac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.