Raspad u PSG-u. Nakon mjesec dana trener želi otići?

Foto: EPA

ŠPANJOLSKI trener Luis Enrique postao je trener PSG-a početkom srpnja ove godine, a već razmišlja o odlasku, piše Marca. Više je faktora utjecalo na ovakvo njegovo razmišljanje. Kylian Mbappe odbio je produljiti ugovor s PSG-om pa će tako Enrique gotovo sigurno već ove sezone ostati bez najboljeg igrača.

Koštat će to posla sportskog direktora Luisa Camposa, pisao je jučer Le Parisien, a mogao bi za njim otići i Enrique. Također, na odlasku je i pomoćni trener Rafael Pol. Glasnogovornik PSG-a rekao je da informacije koje je objavila Marca nemaju veze s istinom, prenio je Fabrizio Romano.

Enrique najbolji s Barcelonom

Proslavljeni španjolski nogometaš i trener najveće je uspjehe imao na klupi Barcelone s kojom je 2014./15. osvojio Ligu prvaka u sklopu trostruke krune. Barcelonu je vodio od 2014. do 2017. i za to vrijeme osvojio dva španjolska prvenstva, tri kupa, Ligu prvaka i devet trofeja ukupno.

Zadnji angažman mu je bio onaj izbornika Španjolske. To je bio od ljeta 2018. i zaključno s SP-om prije pola godine. Na prošlom Euru sa Španjolskom je preko Hrvatske došao do polufinala, gdje je na penale ispao od Italije. Na drugom velikom natjecanju također je ispao na penale. Na prošlom SP-u ga je u prvoj nokaut-rundi izbacio Maroko. Od turnira u Kataru do srpnja bio je bez posla. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.