West Ham odbio novu ponudu za Vlašića

Foto: Profimedia

TORINO je povećao ponudu za Nikolu Vlašića (25) na 10.5 milijuna eura, no West Ham i dalje traži više, objavio je talijanski insajder Nicolo Schira. Pregovori talijanskog i engleskog kluba o transferu Vlašića trebali bi se nastaviti u iduća dva dana.

Vlašić želi karijeru nastaviti u Torinu, u kojem je prošlu sezonu proveo na posudbi. Torino bi ga rado otkupio, a West Ham na njega ne računa. Unatoč tome Englezi ne popuštaju, tražeći za hrvatskog reprezentativca tri ili pet milijuna eura više, ovisno o izvoru. Podsjetimo, Vlašić je navodno žestoko prozvao trenera Davida Moyesa i čelnike West Hama u privatnom razgovoru.

"Dosta mi je ove situacije u kojoj se ništa ne događa. Svi znamo, kao prvo, da me ovdje ne smatrate važnim igračem. Ja sam vama samo jedan od igrača u rezervama. Vratio sam se u London da ispoštujem poziv na pripreme, svaki dan treniram maksimalno profesionalno i ozbiljno, ali ovo nije rješenje", riječi su kojima je Vlašić navodno prozvao West Ham.

Hoće li West Ham popustiti u pregovorima?

Tuttosport je objavio da je West Ham "poslao sudbonosni e-mail koji je probudio nadu Torina, trenera Ivana Jurića i predsjednika Urbana Caira". West Ham je tom porukom navodno pokazao da je spreman pregovarati o odšteti za Vlašića, odnosno vjerojatno je smanjiti i tako zaključiti transfer.

Međutim, po Schirinim informacijama čini se da ipak nije tako, već Torino očekuju napeti pregovori kako bi kupio Vlašića. S druge strane, West Ham je 2020. doveo Vlašića za 30 milijuna eura iz moskovskog CSKA, što znači da će Englezi na njemu izgubiti novac. Pregovorima žele barem smanjiti štetu.

Jurić vjeruje Vlašiću, koji je za Torino odigrao 37 utakmica, postigao pet i asistirao za osam pogodaka. Ugovor s West Hamom vrijedi mu do 2026. godine, ali jasno je da ga neće odraditi do kraja. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 17 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.