David Tennant se ozlijedio tijekom snimanja 18+ scene u Disneyjevoj hit-seriji

Screenshot: YouTube/Hulu

DAVID Tennant je progovorio o ozljedama koje je zadobio za vrijeme snimanja nove dramske serije Rivals, pod redateljskom palicom Elliota Hegartyja. Scenarij za seriju napisali su Dominic Treadwell-Collins i Laura Wade.

Rivals je adaptacija istoimenog romana spisateljice Jilly Cooper iz 1988. godine i dio je njezinog popularnog serijala romantičnih romana Rutshire Chronicles.

Radnja je smještena u 1980-e, u fiktivnu regiju Rutshire, a u središtu cijele priče su sukobi između bogatih i uglednih muškaraca koji se nalaze na samom vrhu engleskog društva. Serija Rivals postala je viralna na društvenim mrežama zbog mnoštva 18+ scena.

Tennant, koji je utjelovio Lorda Tonyja Baddinghama, jednog od glavnih likova serije, u novom intervjuu za Cosmopolitan otkrio je da se ozlijedio tijekom snimanja dvije vruće scene.

"Ozlijedio sam koljeno dok sam skočio na krevet, u želji da uživam u seksualnoj ekstazi", izjavila je zvijezda serije Doctor Who, prenosi LADbible. "To je bio stvarno loš trenutak za tako nešto."

"Nakon toga sam porezao ruku u jednoj sceni koja je bila stvarno nasilna. Spoileri - ne želim pričati previše o tome, ali ja sam kriv za ozljedu", dodao je Tennant.

Tennantov Tony Baddingham je nemilosrdni direktor televizijske stanice Corinium, koji se želi popeti na vrh medijskog carstva. Njegov najveći rival je ženskaroš Rupert Campbell-Black, kojeg glumi Alex Hassell. Njihove sukobe i spletke možemo pratiti na streaming servisu Disney+.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.