Milenijalka o ponašanju generacije Z na poslu: Ovo jednostavno ne funkcionira

Screenshot: TikTok

MILENIJALKA Rachel Lynch osvrnula se u TikTok videu na razlike u ponašanju pripadnika generacije Z na poslu u odnosu na milenijalce i boomere. 

Ispričala je kako je prilikom posjeta jednom kafiću ugledala konobaricu, pripadnicu generacije Z, u suzama. Rachel je naručila sendvič, no nakon 15 minuta čekanja postalo joj je jasno da je mlada konobarica zaboravila narudžbu. Konobarica je rekla svom šefu kako je pogriješila, a zatim su se vrata zatvorila i Rachel je čula kako šef viče na djevojku. 

@thirtynotthriving Battle of gens at work #generations #genz #boomer #millennial #sandwich ♬ original sound - thirty&notthriving 🫠

"Osjetljiva" generacija Z  

"Uspaničila se i počela plakati", ispričala je Rachel gledateljima, sugerirajući da se situacija mogla bolje riješiti. Rekla je da je šef bio glasan, ali ne i agresivan, no dodala je kako je njegovo vikanje "bilo dovoljno glasno da su svi u restoranu mogli čuti". 

Rachel je podijelila svoje mišljenje kako bi stariji menadžeri trebali shvatiti da pripadnici generacije Z mogu biti osjetljiviji, što je izazvalo raspravu u komentarima. 

Podijeljene reakcije 

"Sjećam se da nisam bio toliko otporan kad sam bio mlad i da sam plakao na poslu zbog glupih stvari. Mislim da samo treba vremena da se izgradi samopouzdanje! Nije nužno vezano uz generacije", napisala je jedna osoba. 

"Generacija X se ne bi slagala s generacijom Z jer su odgajani nešto grublje nego boomeri. Generacija Z se odlično slaže s milenijalcima jer su milenijalci poput posrednika", dodao je drugi. 

"Generacija Z prolupa kad ih ljudi prozovu za nešto što su učinili", napisao je treći. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.