"Najljepša kraljica na svijetu" posvetila suprugu rijetku objavu: "Kralj mog srca"

Foto: Profimedia

Jordanska kraljica Rania Al-Abdullah je na svom Instagram profilu podijelila rijetku objavu posvećenu njezinom suprugu Abdullahu. Objavila je video u kojem se kralj pojavljuje na raznim događajima te nekoliko trenutaka iz njihovog privatnog života.

"Kralj mog srca... Čestitam ti na srebrnom jubileju", napisala je 53-godišnja Rania. Mnogi pratitelji u komentarima su joj ostavili emotikone srca.

Podsjetimo, Rania je odrasla u Kuvajtu, a supruga je upoznala slučajno, na jednoj večeri 1993. godine. Iste su se godine vjenčali, čime je Raina postala jordanska princeza. Kraljica je postala 1999., kad je Abdullah preuzeo ulogu kralja, a nju proglasio kraljicom. Zajedno imaju četvero djece.

Čim je postala princeza, svjetski su se mediji raspisali o njenoj ljepoti, a kasnije su je prozvali "najljepšom kraljicom na svijetu". Osim po svojoj ljepoti i istančanom modnom ukusu, Rania je poznata i po svom intelektu te kao velika borkinja za prava žena na Bliskom istoku. Na Instagramu je prati više od 10 milijuna ljudi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.