Slavna glumica povlači se iz glume: "Možda se jednog dana vratim u Hollywood"

Foto: Profimedia

Glumica Evangeline Lilly objavila je na Instagramu da se u potpunosti povlači iz Hollywooda, dodavši da bi se "jednog dana mogla vratiti".

Lilly, najpoznatija po ulozi Kate Austen u kultnoj seriji Lost, podijelila je video snimljen 2006. u kojem je izrazila želju da do sljedećeg desetljeća bude "u mirovini". "Užasavam se priznati ovo ostatku glumačkog svijeta, ali idealno bi bilo da za 10 godina budem umirovljena i da imam obitelj", rekla je Lilly u videu u kojem je odgovorila na pitanje gdje se vidi za 10 godina.

"Željela bih pisati i utjecati na ljudske živote, kao humanitarka", rekla je glumica 2006. godine.

"Ulazak u svoju dharmu zamjenjuje strah ispunjenjem"

"Danas sam tako ispunjena radošću i zadovoljstvom jer živim svoju viziju. Osjećam veliku zahvalnost za svoje blagoslove. Udaljavanje od onoga što se čini kao očigledan izbor (bogatstvo i slava) ponekad može djelovati zastrašujuće, ali ulazak u svoju dharmu zamjenjuje strah ispunjenjem. Možda se jednog dana vratim u Hollywood, ali za sada mi je mjesto ovdje", napisala je Lilly u opisu objave.

Inače, Lilly je uloga Kate Austen u Lostu donijela nominaciju za nagradu Zlatni globus za najbolju glumicu u dramskoj seriji, a poznata je i po ulozi Hope van Dyne, odnosno Wasp u Marvelovom filmskom svemiru.

U toj je ulozi debitirala u filmu Ant-Man iz 2015. i reprizirala ju je u filmovima Ant-Man and the Wasp iz 2018., Avengers: Endgame iz 2019. i Ant-Man and the Wasp: Quantumania iz 2023. godine. Također, glumila je Tauriel u trilogiji Hobit, redatelja Petera Jacksona, pojavljujući se u posljednja dva filma - Hobit: Smaugova pustoš i Hobit: Bitka pet armija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.