Stanley Tucci kaže da nije mogao pronaći posao nakon uloge u Vrag nosi Pradu

Screenshot: YouTube/20th Century Studios

STANLEY Tucci, zvijezda nadolazećeg filma Conclave, progovorio je o poteškoćama koje je doživio nakon što je pristao na ulogu u kultnoj dramediji Vrag nosi Pradu, redatelja Davida Frankela.

Tucci je u filmu utjelovio modnog direktora Nigela, koji pomaže protagonistici Andie (Anne Hathaway) nakon što se zaposli kao osobna asistentica Mirande Priestly (Meryl Streep), glavne urednice časopisa Runway.

Glumac je u intervjuu za Vanity Fair rekao da je imao problema s pronalaskom zanimljivih uloga nakon filma Vrag nosi Pradu, iako je film bio veliki financijski hit i osvojio dva Oscara.

"Nakon što sam se pojavio u filmu Vrag nosi Pradu nisam mogao dobiti posao i to mi nije bilo jasno, ali jednostavno je bilo tako", rekao je Tucci, prenosi The Hollywood Reporter. "Stoga sam pristajao na filmove u kojima možda nisam htio glumiti, ali sam morao."

Glumac nije htio otkriti o kojim se filmovima radi, ali rekao je da je njegova karijera nekoliko puta prolazila kroz takve periode, na što nije uvijek mogao utjecati.

"Kada sam se razbolio prije šest godina, to je na neko vrijeme poremetilo stvari, ali uspio sam se vratiti", objasnio je Tucci, kojem je prije šest godina dijagnosticiran rak usne šupljine. "Morao sam početi raditi. Trebao sam novac. Vjerojatno sam počeo raditi prerano. Stvarno nisam imao energije za posao nakon svih tretmana, ali ponekad morate raditi i nakon nekog vremena se vratite na staro."

Uz film koji je režirao Frankel, Tucci je tijekom svoje karijere glumio u brojnim uspješnim projektima, uključujući dramu Ljupke kosti, koja mu je donijela nominaciju za Oscara, Julie & Julia, Spotlight, Patient Zero i franšizu Igre gladi.

Disney trenutno radi na nastavku filma Vrag nosi Pradu, čiji scenarij piše Alina Brosh McKenna, no Tucci nije otkrio planira li se pojaviti u nastavku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.