Trenutno najgledaniji film na Netflixu ima 88% na RT-u, oduševio je gledatelje

Screenshot: YouTube/Netflix

NA NETFLIX je prije tjedan dana stigao indonezijski akcijski film The Shadow Strays, koji je oduševio kritičare na ovogodišnjem Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu.

Prema FlixPatrolu, The Shadow Strays trenutno je najgledaniji film na Netflixu diljem svijeta, dok se u Hrvatskoj trenutno nalazi na četvrtom mjestu ljestvice gledanosti. Akcijski triler napisao je i režirao poznati indonezijski redatelj Timo Tjahjanto, koji se proslavio u žanru akcije i horora.

Glumačku postavu čine uglavnom mlade indonezijske zvijezde, koje predvodi 20-godišnja glumica Aurora Ribero.

O čemu je riječ?

Ribero je u filmu utjelovila sedamnaestogodišnju plaćenu ubojicu 13, koja je dio misteriozne organizacije Shadow. Nakon što napravi grešku tijekom misije u Japanu 13 je nakratko suspendirana i počinje sumnjati u organizaciju za koju radi.

Stvari eskaliraju nakon što opasni lokalni kriminalci otmu jedanaestogodišnjeg sina njezine susjede, s kojim se sprijateljila. Kako bi ga spasila, 13 kreće putem uništenja i pritom se osvećuje organizaciji koja joj je ukrala prošlost.

The Shadow Strays ima 88% na Rotten Tomatoesu

Akcijski triler The Shadow Strays ima 88% na temelju recenzija kritičara Rotten Tomatoesa i 86% na temelju recenzija publike.

"Žao mi je što ovaj film nisam mogao gledati u kinima. Dva sata nevjerojatnih akcijskih sekvenci. Aurora Ribero je nevjerojatna", napisao je jedan obožavatelj na Redditu.

"Pogledao sam ovaj film prošlu večer i stvarno mi se svidio. Posljednjih dvadesetak minuta bilo je dosadno, ali akcija i scene krvoprolića su impresivne", dodao je drugi.

"Indonezijski John Wick. Ima potencijala kao serijal, ali pred njim je dug put", napisao je treći.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.