Gledatelji podijeljeni oko trilera koji je najgledaniji na Netflixu

Screenshot: Youtube/Netflix

HOROR-triler Don't Move prikazuje se na Netflixu tek nekoliko dana, a već je postao najgledaniji film na streamingu. Ovo ne iznenađuje s obzirom na to da je i trailer za film izazvao velik interes gledatelja te imao više od dva milijuna pregleda u samo 48 sati.

Podsjetimo, radnja filma prati Iris, mladu ženu koja pokušava pobjeći serijskom ubojici. Za bijeg od njega ima samo dvadeset minuta prije nego što ostane potpuno paralizirana jer joj je ubrizgao paralitik kako bi je oteo, mučio i potom ubio. Glavne uloge su dobili zvijezda Farga i Yellowstonea Kelsey Asbille te Finn Wittrock, zvijezda serije American Horror Story i filma The Big Short.

 

Iako im se svidio trailer, gledatelje film nije oduševio

Film je u samo tri dana prikazivanja postao najgledaniji na streamingu i gledatelji ga ne prestaju komentirati na društvenim mrežama. Kada su u pitanju rezultati na Rotten Tomatoesu, gledatelji su filmu dali samo 43 posto, dok od kritičara zasad ima 73 posto. Mnogi kritičari kao dobru stranu filma ističu zanimljivu priču. 

"Dala sam filmu pet minuta i isključila ga", "Pogledala sam ga, ali mi je bio baš jako glup", "Ne znam zašto se drugima toliko ne sviđa, ali meni je film baš dobar", "Skoro sam zaspala dok sam ga gledala", "Čudan je, ali dobar. Ne znam bolje od toga objasniti", "Film ima odličan koncept, čak su i glumci dobri, ali je scenarij očajan i filmu nije bilo spasa", "Meni se stvarno svidio. Ne znam što je svima vama tako loše", neke su od prvih reakcija na horor-triler.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.