Srpska misica s 19 godina otišla u New York: "Američki san ne postoji, kažem vam"

Foto: Instagram

Srpska misica Nina Jovanović na Instagramu je ispričala da se 2019. godine preselila u New York i da joj je u početku bilo jako teško. Preselila se, kaže, zbog ljubavi.

"Prije skoro pet godina odlučila sam se preseliti u New York. Bila je to samo jedna od onih stvari koje sam napravila zbog ljubavi. Kad sam shvatila da sam u gradu u kojem ne poznajem nikog i 10.000 kilometara dalje od obitelji, već sam bila ilegalac i bilo je kasno za promjenu odluke. Tako sam bila osuđena graditi život od nule s 19 godina", započela je Nina u videu na Instagramu.

"Radila sam razne poslove samo da preživim, trebalo je platiti stanarinu koja je iznosila nekoliko tisuća dolara. Ubrzo sam shvatila da uopće ne volim ovaj grad. Kad sam mislila da ne može gore, uslijedio je covid. Ostala sam bez posla, a ubrzo i bez ljubavi zbog koje sam došla", nastavila je i objasnila da se nije htjela vratiti kući.

"Ako u nešto jako vjerujete, to će vam se ostvariti"

"Onda su se počele slagati kockice. Sredila sam papire, nikome nisam ništa govorila. Nakon dvije godine sam pokucala roditeljima na vrata. To je bio trenutak kada sam shvatila da ne pripadam ni tamo ni ovdje. No ako u nešto jako vjerujete, to će vam se ostvariti. Ako ne napravite prvi korak, ne smijete kriviti sudbinu za svoj nesretan život", rekla je Nina.

Prije odlaska u Srbiju bavila se modelingom i, kako kaže, živjela dosta opuštenije. "Inat mi nije dao da odustanem. Preuzmite život u svoje ruke. Ako ste nesretni poslom kojim se bavite, partnerom kojeg imate, mjestom u kojem živite, ne smijete se plašiti promjene i rizika jer on donosi šansu. Samopouzdanje se gradi ostvarivanjem osobnih ciljeva, koliko god oni bili veliki ili mali za druge ljude", zaključila je.

"Nije ovo samo video o tome kako sam radila preko 12 sati dnevno dva posla, preselila se sedam puta i došla do toga da imam pet dolara na kartici. American dream ne postoji. I said it. Naravno da je bilo isto toliko prelijepih trenutaka koje vi gledate, a ja ih emotivno doživljavam", naglasila je u opisu videa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.