Evo kako se dogodila frizura zbog koje je Donovan postao predmet sprdnje usred Eura

Screenshot: FOX Sports

GLEDATELJI američke televizijske mreže FOX ostali su u čudu nakon što su tijekom prijenosa utakmice između Austrije i Francuske vidjeli stručnog komentatora Landona Donovana. Legenda američke reprezentacije (157 nastupa, 57 golova, 31 asistencija) sve je iznenadila frizurom.

Društvene mreže preplavljene su vicevima na račun njegova izgleda. "Doslovno je istrčao iz frizerskog salona jer je kasnio na posao?", "Pusti kosu, Donovane", "Smiješno", "Obrij to", samo su neki od komentara. Mnogi ismijavaju frizuru s kojom se pojavio pred kamerama, a sam Donovan nije se još javno očitovao kako bi se osvrnuo na kritike ili objasnio što se događa. Ipak, procurila je njegova prepiska s prijateljem koja sve objašnjava.

Sve je objašnjeno

"Otpusti svog frizera", početak je dopisivanja koje se može vidjeti.

"Gdje si bio prije 7 sati? Imao sam transplantaciju kose prije dva tjedna i bilo mi je rečeno da se to neće vidjeti na kameri", odgovorio je Donovan.

"Tko ti je to rekao, Rafa Marquez?" novo je pitanje na koje je Donovan odgovorio samo emojijima koji plaču od smijeha i srednjim prstom podignutim u zrak.

"Mogu li ovo objaviti?" pitao ga je prijatelj.

"Kako hoćeš. Zaslužio sam", odgovorio mu je Donovan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.