Gledatelji razočarani najgledanijim filmom na Primeu: "Stvarno sam očekivao više"

Screenshot: Youtube

AMERIČKA komedija Brothers, redatelja Maxa Barbakowa, trenutno je najgledaniji film na Prime Videu, pa tako i u Hrvatskoj, prema podacima na stranici FlixPatrol. Brothers se na streaming-platformi prikazuje od 17. listopada, a u njemu glavne uloge imaju Peter Dinklage i Josh Brolin.

Radnja filma prati priču o braći Munger, o nekadašnjem kriminalcu Mokeu (Josh Brolin), čiji je pokušaj da postane iskren propao kada se ponovno ujedinio sa svojim bratom blizancem Jadyjem (Peter Dinklage). Dok izbjegavaju opasnost, zakon i nadmoćnu majku Cath (Glenn Close), ova braća moraju zaliječiti svoju prekinutu obiteljsku vezu prije nego što se ubiju.

 

U filmu još glume i Taylour Paige, Brendan Fraser, M. Emmet Walsh, Marisa Tomei, Brooks Indergard, Jonathan Aidan Cockrell, Margo Moorer i druge zvijezde.

Film nije oduševio kritičare i publiku

Iako je najgledaniji na streamingu, čini se da film nije oduševio sve kritičare i publiku. Trenutno na IMDb-ju ima 5.4 od 10 zvjezdica, a prema trenutnim rezultatima na Rotten Tomatoesu, kritičari su mu dali 39 posto, a publika 48 posto. 

"Brolin i Dinklage mogu se činiti kao blizanci koji se svađaju, ali su ono što ovaj 'brod' čuva od potapanja. Zastrašujuće je vidjeti tako snažne dramske glumce ugušene u tako mirnoj komediji", napisao je Brandon Yu iz New York Timesa.

"Brothers nalikuje bezbrojnim filmovima koji su nastali prije, ali nedostaje mu nešto izvorno ili glavni glumci spremni za improvizaciju koji bi ga mogli izdvojiti od drugih", komentirao je Peter Debruge iz Varietyja.

Međutim, kritike gledatelja su različite. Dok je nekima film bio odličan i vrlo zabavan, drugi su izdvojili da su očekivali bolje s obzirom na odličnu glumačku postavu.

"Kad sam vidio tko sve glumi u filmu, stvarno sam očekivao više. Nemojte me krivo shvatiti, film nije jako loš, samo sam mislio da će biti bolji i zanimljiviji nego što jest", jedan je komentar na Rotten Tomatoesu.

"Ne znam otkud tolike negativne recenzije. Film je bio super. Vrlo zabavan i s dovoljno akcije. Bilo je odmah jasno da neće biti najkvalitetniji film ikad snimljen, ali je ispunio svoju svrhu da nas nasmije", jedna je od pozitivnih recenzija. 

"Užasan film, sramotno je što je tako loš s tako dobrim glumcima. Nisam ga mogao pogledati do kraja koliko je bio negledljiv", dodao je još jedan korisnik.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.