Turski novinar: Galatasaray je mogao ovog ljeta dovesti Modrića, ali nije ga htio

Foto: EPA

U SRIJEDU je i službeno potvrđeno da će Luka Modrić (38) i u sljedećoj će sezoni biti igrač Real Madrida. Modrić, ikona Reala i njegov igrač od 2012. godine, s velikanom sa Santiago Bernabeua potpisao je jednogodišnji ugovor. Uz to će Modrić postati i novi kapetan kluba s obzirom na to da je otišao Nacho.

Ovih se dana u turskim medijima pojavila nevjerojatna vijest. Turski novinar Yakup Cinar tvrdi da je Modrić ovoga ljeta bio spreman potpisati za Galatasaray te dodaje kako je Modrić doslovno vraćen s vrata kluba: "Luku Modrića se doslovno vratilo s vrata Galatasaraya."

"Trener Galatasaraya nije htio Modrića"

Potom dodaje: "Menadžeri su mu prije potpisa za Real ponudili Galatasaray kao opciju. Galatasaray ga je mogao dovesti da je htio, no trener Buruk Okan je tražio nekog spremnijeg i mlađeg." Cinar je to izjavio u jednom turskom podcastu, a sve je snimljeno i objavljeno na društvenim mrežama.

Njegove tvrdnje zvuče nevjerojatno, najviše iz razloga što Modrić nikada nije poželio igrati za neku drugu momčad. Modrić je imao niz unosnih ponuda iz Saudijske Arabije i MLS-a posljednjih godina, no uvijek je prednost davao Realu, u kojem želi završiti profesionalnu igračku karijeru. Galatasaray je, pak, aktualni turski prvak i igrat će od ove jeseni u Ligi prvaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.