Dva člana generacije juniora koja je igrala finale Lige prvaka napustila Hajduk

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

HAJDUK su napustila još dva mlada igrača koji su bili dio generacije juniora koja je u sezoni 2022./23. igrala finale Lige prvaka mladih. Iz kluba su otišli stoper Mateo Jurić-Petrašilo (19) i krilni igrač Boško Jemo (19). Jurić-Petrašilo odlazi u bugarskog prvoligaša Saprtak Varna, a Jemo će postati novi član Dugopolja, koji se natječe u drugom rangu hrvatskog nogometa. Doznajemo da su oba igrača napustila Hajduk besplatno uz dogovoreni postotak od buduće prodaje.

Jurić-Petrašilo ima jedan nastup za klub, a Jemo nijedan

Klub je vijest objavio na službenoj stranici: "HNK Hajduk i Spartak Varna dogovorili su transfer 19-godišnjeg Matea Jurića-Petrašila koji karijeru nastavlja u bugarskom prvoligašu. Mateo je za Hajduk upisao jedan službeni nastup, a bilo je to u posljednjoj utakmici prošle sezone u 5:2 pobjedi protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj. Bio je važan član juniorske generacije koja stigla do finala Lige prvaka mladih. 

Dodajmo kako je s Dugopoljem dogovoren transfer 19-godišnjeg Boška Jeme koji karijeru nastavlja u članu SuperSport Prve NL. Jemo nema službeni nastup za prvu momčad Hajduka, a prošlu sezonu proveo je na posudbi u talijanskom Lecceu. Obojici želimo puno sreće u životu i nastavku njihovih karijera!"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.