Trebao je biti veliko Dinamovo pojačanje pa se ozlijedio nakon ozljede. Sad se vraća

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

DINAMO se vratio iz Austrije s prvog dijela priprema za novu sezonu i ostatak će odraditi u Zagrebu. Momčad Sergeja Jakirovića pobijedila je CSKA 1948 6:2, ali je onda izgubila od Krivbasa 2:0. Trebala je u međuvremenu igrati i s Bešiktašem, ali je ta utakmica otkazana zbog nevremena.

Najvažnije od svega je za Dinamo da se nitko nije ozlijedio, a sjajna vijest je da se treninzima u Zagrebu priključuje i Luka Stojković. Igrač, koji je prošlog ljeta doveden kao veliko pojačanje iz Lokomotive, pokidao je križne ligamente na početku sezone i dugo se oporavljao od operacije. 

Krajem prošle sezone počeo je s laganim treninzima, onda se opet lakše ozlijedio te nastavio s povratkom. Potpuno spreman dočekao je ove pripreme, ali je na samom početku osjetio zatezanje u zadnjoj loži i propustio je čitav dio austrijskih priprema.

Trebao pauzirati do mjesec dana, ali se vratio puno brže

Predviđala mu se pauza od tri do četiri tjedna, ali se Stojković oporavio brže od očekivanog. Kako doznajemo, treninzima bi se trebao priključiti ovog vikenda, samo dva tjedna nakon što se ozlijedio. 

Navodno više ne osjeća nikakve tegobe i spreman je za ostatak priprema. Od Stojkovića se u Dinamu ove sezone puno očekuje. Iako je došao Marko Pjaca, koji primarno igra na njegovoj poziciji, Stojković može igrati i u sredini i na deficitarnom desnom krilu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.