Vidović nakon Dinama ide u klub koji će igrati Ligu prvaka?

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

GABRIEL VIDOVIĆ (20) je prošlu sezonu proveo na posudbi u Dinamu. Zagrebački klub to je platio 500 tisuća eura te je ponudio 1.7 milijuna eura kako bi ga otkupio, no Bayern nije prihvatio jer je tražio dvostruko više. Krilni napadač se vratio u minhenski klub, koji bi ga sada mogao proslijediti francuskom Brestu.

Francuski novinar Josué Cassé tvrdi da Brest želi dovesti Vidovića na posudbu te je već kontaktirao njegova agenta Romana Rummeniggea. Rummenigge će, pak, pokušati ispregovarati novi ugovor s Bayernom. Kada bi Vidović zaista otišao u Brest, igrao bi Ligu prvaka jer je taj klub prošle sezone osvojio treće mjesto u Ligue 1 iza Monaca i prvaka PSG-a.

Vidović zabio devet golova za Dinamo

Vidović je u Dinamu upisao 40 nastupa, devet pogodaka i četiri asistencije. Ranije u karijeri bio je na posudbi u nizozemskom Vitesseu te je igrao za drugu momčad Bayerna, s kojim ima ugovor do ljeta 2025. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 3.5 milijuna eura. Također, Vidović je U-21 reprezentativac Hrvatske, za koju ima 16 nastupa i dva pogotka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.