Netflix objavio scenu iz treće sezone Bridgertona, ljudi pišu: "Konačno smo dočekali"

Screenshot: Youtube

NETFLIX je objavio jednu scenu iz treće sezone svoje popularne viktorijanske serije Bridgerton. Serija se temelji na knjigama spisateljice Julije Quinn i govori o životu djece iz obitelji Bridgerton te engleskom društvu. Svaka sezona prikazuje razvoj ljubavne priče između dva glavna lika, a u trećoj sezoni to je romansa između Colina Bridgertona i Penelope Featherington.

U objavljenom videozapisu prikazana je scena u kojoj Penelope (Nicola Coughlan) i Colin (Luke Newton) raspravljaju. Penelope mu nije odgovarala na pisma koja joj je poslao, a ona ga u odgovoru suočava s izjavom koju je izrekao na kraju druge sezone. Izjava se odnosi na to da joj se nikad ne bi udvarao. 

Podsjetimo, treća sezona popularne serije prikazat će se na Netflixu u dva dijela. Prvi dio prikazat će se 16. svibnja 2024. godine, a drugi dio 13. lipnja 2024. godine te će imati ukupno osam epizoda.

U ovoj će sezoni publika gledati već poznata glumačka lica, uključujući Jonathana Baileyja, Simone Ashley, Claudiju Jessie, Lukea Thompsona, Ruth Gemmell, Adjoe Andoh, Bessie Carter i Goldu Rosheuvel. Od novih lica u seriji predstavit će se Hannah Dodd, Daniel Francis i Sam Phillips.

Nakon što su objavili scenu na YouTubeu, obožavatelji serije javili su se u komentarima jer su jedva dočekali vidjeti razvoj romanse ovog para.

"Konačno mu je rekla što ga ide", "Ljudi, konačno smo ovo dočekali", "Penelope je odlučila uzeti stvari u svoje ruke i oduševljena sam zbog toga", "Zašto je Netflix morao seriju podijeliti na dva dijela?", "Jedva čekam vidjeti što donosi treća sezona", komentari su ispod videa. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.