Hajduk bivšeg kapetana svojih juniora poslao u Lokomotivu

Foto: HNK Hajduk Split

HNK HAJDUK i NK Lokomotiva postigli su dogovor o transferu 21-godišnjeg veznjaka Ivana Krole. Krolo je za Hajduk upisao ukupno šest službenih nastupa, a za prvu momčad je debitirao u rujnu 2022. godine u pobjedi 5:1 protiv Slaven Belupa na Poljudu. Prošlu sezonu Ivan je proveo na posudbi u slovenskom Kalcer Radomlju.

"Ivanu zahvaljujemo na svemu i želimo mu puno sreće u životu i nastavku nogometne karijere", objavio je Hajduk na službenoj stranici. Inače, veliko povjerenje u Krolu imao je voditelj nogometne škole Hajduka Boro Primorac, koji je za tadašnjeg kapetana juniora rekao da će biti okosnica seniorske momčadi. 

Hajduk se riješio još dvojice igrača

Splitski klub napustila su u petak još dvojica igrača - Mateo Jurić-Petrašilo i Boško Jemo. Hajduk i Spartak Varna dogovorili su transfer 19-godišnjeg Matea Jurića-Petrašila, koji tako karijeru nastavlja u bugarskom prvoligašu. 

Jurić-Petrašilo je za Hajduk upisao jedan službeni nastup, a bilo je to u posljednjoj utakmici prošle sezone u pobjedi 5:2 protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj. Bio je važan član juniorske generacije koja je stigla do finala Lige prvaka mladih. 

Dodajmo kako je s Dugopoljem dogovoren transfer 19-godišnjeg Boška Jeme, koji tako karijeru nastavlja u članu SuperSport Prve NL. Jemo nema službeni nastup za prvu momčad Hajduka, a prošlu sezonu proveo je na posudbi u talijanskom Lecceu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.